ΣΩΜΑ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΣΑΠΟΥΝΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το σαπούνι αυτό είναι ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες. Το σαπούνι αυτό συνίσταται για την ομορφιά του προσώπου. Το τριαντάφυλλο θεωρείται από τα καλύτερα υλικά για την αναδόμηση της επιδερμίδας, καθώς βοηθά σημαντικά το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, καταπολεμεί τις ρυτίδες, κοκκινίλες και το έκζεμα.
Ενδείκνυται και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.  

ΦΑΕΝΑ

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...

Η Φαένα ήταν μία από τις Χάριτες, αρχαίες θεότητες της ομορφιάς, της φύσης, της γοητεία και των τεχνών. Ήταν η προστάτιδα του φωτός και της λαμψης. Η λάμψη και η καθαρότητα, είτε πρόκειται για τις καθαριστικές ιδιότητες των χειροποίητων σαπουνιών μας, είτε για το χρώμα του ελαιολάδου της Λέσβου, είτε για την αγνότητα του μελιού μας, συνοψίζονται στο όνομα που έχουμε επιλέξει για να τα προσφέρουμε.

Τα σαπούνια  σώματος Φαένα είναι χειροποίητα φυσικά προϊόντα που παρασκευάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα δικής μας παραγωγής,  άργιλο, αιθέρια έλαια και αρώματα.

Τα χειροποίητα προιόντα ανδρικής περιποίησης Φαένα περιλαμβάνουν προιόντα ξυρίσματος, όπως preshave, aftershave, χειροποίητα πινέλα από ξύλο ελιάς και σαπούνια ξυρίσματος, καθώς και προιόντα περιποίησης για γένια.