ΣΩΜΑ - ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ & ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ & ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ
ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο ενεργός άνθρακας αποτελεί ένα από τα καλύτερα συστατικά για την καταπολέμιση της ακμής και των τοξινών από την επιδερμίδα. Είναι αντιοξειδωτικό, προσφέρει απολέπιση και καθαρίζει τους πόρους. Σε συνδυασμό με τις επουλωτικές ιδιότητες της καλέντουλας, το σαπούνι αυτό βοηθάει στην καταπολέμηση πληγών, εκζεμάτων, ρυτίδων, ενώ συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.    Ενδεικνυται για λιπαρές επιδερμίδες. Προτείνεται χρήση 3 έως 4 φορές την εβδομάδα.
Συστατικά: Sodium olivate, sodium cocoate, aqua, carbo activatus (powder), helianthus annus seed oil (and) calendula officinalis flower extract, parfum, dehydroacetic acid (and) benzyl alcohol.

ΦΑΕΝΑ

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...

Η Φαένα ήταν μία από τις Χάριτες, αρχαίες θεότητες της ομορφιάς, της φύσης, της γοητεία και των τεχνών. Ήταν η προστάτιδα του φωτός και της λαμψης. Η λάμψη και η καθαρότητα, είτε πρόκειται για τις καθαριστικές ιδιότητες των χειροποίητων σαπουνιών μας, είτε για το χρώμα του ελαιολάδου της Λέσβου, είτε για την αγνότητα του μελιού μας, συνοψίζονται στο όνομα που έχουμε επιλέξει για να τα προσφέρουμε.

Τα σαπούνια  σώματος Φαένα είναι χειροποίητα φυσικά προϊόντα που παρασκευάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα δικής μας παραγωγής,  άργιλο, αιθέρια έλαια και αρώματα.

Τα χειροποίητα προιόντα ανδρικής περιποίησης Φαένα περιλαμβάνουν προιόντα ξυρίσματος, όπως preshave, aftershave, χειροποίητα πινέλα από ξύλο ελιάς και σαπούνια ξυρίσματος, καθώς και προιόντα περιποίησης για γένια.