ΞΥΡΙΣΜΑ - ΛΑΔΙ ΦΑΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ

ΛΑΔΙ ΦΑΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ
ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΦΑΕΝΑ 30ML

Ενυδατικό λάδι που προετοιμάζει την τρίχα και βοηθάει στο γλίστριμα της λεπίδας κατά την διάρκεια του ξυρίσματος. Το προιόν αυτό της Φαένα περιλαμβάνει αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, σταφυλέλαιο, βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη βέρα και βιταμίνη Ε. Προσφέρεται με αιθέρια έλαια, ή χωρίς άρωμα.

Προσθέστε μικρή ποσότητα από το λάδι στα δάχτυλά σας και χαιδέψτε τα γένια. Περιμένετε 5 λεπτά και προχωρήστε σε ένα απολαυστικό και άνετο ξύρισμα. Ανακατέψτε καλά πριν την χρήση.

ΦΑΕΝΑ

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...

Η Φαένα ήταν μία από τις Χάριτες, αρχαίες θεότητες της ομορφιάς, της φύσης, της γοητεία και των τεχνών. Ήταν η προστάτιδα του φωτός και της λαμψης. Η λάμψη και η καθαρότητα, είτε πρόκειται για τις καθαριστικές ιδιότητες των χειροποίητων σαπουνιών μας, είτε για το χρώμα του ελαιολάδου της Λέσβου, είτε για την αγνότητα του μελιού μας, συνοψίζονται στο όνομα που έχουμε επιλέξει για να τα προσφέρουμε.

Τα σαπούνια  σώματος Φαένα είναι χειροποίητα φυσικά προϊόντα που παρασκευάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα δικής μας παραγωγής,  άργιλο, αιθέρια έλαια και αρώματα.

Τα χειροποίητα προιόντα ανδρικής περιποίησης Φαένα περιλαμβάνουν προιόντα ξυρίσματος, όπως preshave, aftershave, χειροποίητα πινέλα από ξύλο ελιάς και σαπούνια ξυρίσματος, καθώς και προιόντα περιποίησης για γένια.