ΞΥΡΙΣΜΑ - ΣΑΠΟΥΝΙ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΕΝΑ

ΣΑΠΟΥΝΙ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΕΝΑ
ΣΕΙΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ ΦΑΕΝΑ ΜΕ ΛΙΠΟΣ

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το γλύστριμα της λεπίδας και την ενυδάτωση που προσφέρει το λίπος στο σαπούνι ξυρίσματος.
Η ειδική αυτή σειρά σαπουνιών Φαένα περιέχει beef tallow και λανολίνη. Το σαπούνι αυτό προσφέρει το πιο άνετο ξύρισμα και δημιουργεί στην επιδερμίδα μια επικάλυψη ενυδάτωσης, χωρίς να χρειάζεστε aftershave.
Απολαύστε τα ανανεωμένα σαπούνια ξυρίσματος Φαένα, σε μπλε μπωλάκια και ιδιαίτερες μεταλλικές embossed ετικέτες.
 

ΦΑΕΝΑ

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...

Η Φαένα ήταν μία από τις Χάριτες, αρχαίες θεότητες της ομορφιάς, της φύσης, της γοητεία και των τεχνών. Ήταν η προστάτιδα του φωτός και της λαμψης. Η λάμψη και η καθαρότητα, είτε πρόκειται για τις καθαριστικές ιδιότητες των χειροποίητων σαπουνιών μας, είτε για το χρώμα του ελαιολάδου της Λέσβου, είτε για την αγνότητα του μελιού μας, συνοψίζονται στο όνομα που έχουμε επιλέξει για να τα προσφέρουμε.

Τα σαπούνια  σώματος Φαένα είναι χειροποίητα φυσικά προϊόντα που παρασκευάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα δικής μας παραγωγής,  άργιλο, αιθέρια έλαια και αρώματα.

Τα χειροποίητα προιόντα ανδρικής περιποίησης Φαένα περιλαμβάνουν προιόντα ξυρίσματος, όπως preshave, aftershave, χειροποίητα πινέλα από ξύλο ελιάς και σαπούνια ξυρίσματος, καθώς και προιόντα περιποίησης για γένια.