ΞΥΡΙΣΜΑ - ΠΙΝΕΛΟ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΧΑ

ΠΙΝΕΛΟ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΧΑ
ΣΕΙΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΙΝΕΛΩΝ ΦΑΕΝΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΘΥΣΑΝΟ

Το πινέλο αυτό χρησιμοποιεί συνθετική τρίχα, διαμέτρου 24mm και ύψους 55mm. Για όσους αποφεύγουν τα ζωικά προιόντα, αλλά επιθυμούν τα χαρακτηριστικά και την απαλότητα της τρίχας ασβού silvertip. Η συνθετική αυτή τρίχα είναι απαλή, με δυνατή ράχη.  Απαλότητα 1.

ΦΑΕΝΑ

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...

Η Φαένα ήταν μία από τις Χάριτες, αρχαίες θεότητες της ομορφιάς, της φύσης, της γοητεία και των τεχνών. Ήταν η προστάτιδα του φωτός και της λαμψης. Η λάμψη και η καθαρότητα, είτε πρόκειται για τις καθαριστικές ιδιότητες των χειροποίητων σαπουνιών μας, είτε για το χρώμα του ελαιολάδου της Λέσβου, είτε για την αγνότητα του μελιού μας, συνοψίζονται στο όνομα που έχουμε επιλέξει για να τα προσφέρουμε.

Τα σαπούνια  σώματος Φαένα είναι χειροποίητα φυσικά προϊόντα που παρασκευάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα δικής μας παραγωγής,  άργιλο, αιθέρια έλαια και αρώματα.

Τα χειροποίητα προιόντα ανδρικής περιποίησης Φαένα περιλαμβάνουν προιόντα ξυρίσματος, όπως preshave, aftershave, χειροποίητα πινέλα από ξύλο ελιάς και σαπούνια ξυρίσματος, καθώς και προιόντα περιποίησης για γένια.